Bare en måned igjen!

12. september 2018

Nå nærmer det seg festival. Kun en måned igjen, og vi gleder oss vilt!

Hele plan 3 på Veita, og 14 små «butikker» å fylle med godbiter for dere. Her snakker vi begrepet butikk i overført betydning.

I noen av butikkene kan du kjøpe småkurs og det er mange å velge i både på lørdag og søndag. Det er mange spennende teknikker å velge mellom.

Vi har bokbyttebutikk der du kan ta med deg strikke- og håndarbeidsbøker du føler deg ferdig med, og bytte dem i noe pent brukt, men nytt for deg. Genialt!

I en av de store butikkene finner du barneaktiviteter hele dagen både lørdag og søndag. Her blir det helt sikkert mye latter og mye gøy. Flink og trivelig gjeng som hjelper de «små» i gang med aktiviteter. Kanskje er det noen av de voksne også som synes det foregår interessante strikke- og spinneaktiviteter i butikken for barn.

Vi har også en stor butikk med scene i, og der finner du alle de spennende foredragene våre. Strikkepodkast blir det også.

I en av butikkene finner du flinke husflidsdamer som er strikkedoktorer. Du kan ta med deg problemstrikketøyet og få hjelp av strikkedoktoren. Her er det jobbing på skift som doktorer på et sykehus. Alltid en strikkedoktor tilstede; hele lørdag og hele søndag.

Så finner du teknikkdemonstrasjoner i flere av butikkene. Her har teknikkdamene fått frie tøyler. De viser fram noe de liker godt selv, og alle har sin egen yndlingsteknikk, og kanskje du er heldig å kan finne noe du brenner for å lære.

I alle butikkene finner du ulike typer strikk stilt ut. Det er votter, barnetøy, kontstrikk, gensere, kofter, interiør, samisk strikk og sikkert noe jeg har glemt. Mange flotte kreasjoner. Kanskje får du en god ide, - kanskje ser du igjen det gamle koftemønsteret som henter frem gode minner. Ja, det er bare å glede seg til festivalen.

Norges husflidslag har også fått en butikk. Stikk gjerne innom og se hva vi driver med når vi ikke strikker. Kanskje finner du noe for deg. Vi har aktiviteter som passer både for kvinner og menn i alle aldre.

Og sånn helt til slutt…

Ja, - selvfølgelig er kafeen åpen og lekearealet for barn tilgjengelig.

Ta med hele familien og kom!