Siste nytt om designkonkurransen - forlenget innleveringsfrist og produktark til nedlasting!

03. oktober 2018

Nå haster det med å få ferdig designene deres. Vi har forlenget innleveringsfrsten med en uke så det er ennå tid. Ny innleveringsfrist er 10. oktober kl. 12:00.

La den nordnorske strikkelykken fortsette å inspirere deg! Nå må kreativiteten strømme og fingrene fly for å rekke fristen for å delta.

Vi lager en flott utstilling av bidragene under festivalen, som vil bli juryert av både fagjury og folkejury. Utstillingen åpner onsdag 10. oktober på Veita Plan tre klokken 16:00.

Med konkurransen ønsker vi å stimulere til nyskapning, kvalitet og lokal tilhørighet innenfor strikkemønsterutviklingen. Vi ønsker at vinneren sitt mønster skal komme for salg slik at alle strikkeglade kan få del i årets strikkefestivaldesign.

Ikke-premierte bidrag gis tilbake til designer og disponeres selvfølgelig fritt etter konkurransen. For de premierte bidragene vil mønstrene være for salg i 2år og frigis etter dette til designer. Designer vil motta royalty per solgte mønster i 2års perioden.

Vi repeterer kriteriene for konkurransen:

  • Det må være ditt eget design
  • Småstrikk/småplagg (maks størrelse 60x60cm)
  • Minimum 50% må være strikket
  • Det ferdige produktet må være laget av naturfiber
  • Ferdig prototype må leveres inkludert mønster og arbeidsbeskrivelse
  • Innleveringsfrist 10. oktober 2018 kl 12:00 (ny frist)
  • Juryeringen vil være 50% fagjury og 50% folkejury ved avstemming under festivalen

Og tar med premiering også:

  1. Weekend på Radisson-Blu Hotell Tromsø for 2 personer
  2. Gavekort Norsk Flid kr 1000,-
  3. Garnpakke Norsk Flid

Produktene vil bli utstilt under festivalen, vinnerdesignene vil bli presentert på våre hjemmesider og trykket opp i eget mønsterhefte for salg hos Norsk Flid Tromsø og på vår Facebookside.

Produktark finner du her.

Lykke til!