Inspirasjon til å lære noe nytt!

25. september 2019

Sjekk ut kursene våre!

Kunsten å strikke med perler

Superlekkert. Sjekk ut disse instagram-kontoene der du finne gode eksempler på både søt, kul og veldig trendy strikk med perler @laerkebagger (danske strikkedesigner) @strikketanten (lokal strikkedesigner) Søker du på taggen #knittingwithbeads finner du hundrevis av godbiter. Kom og lær deg teknikken på kurset vårt.

Amigurumi

Lag ditt eget lille supersøte lekedyr. Denne teknikken er en japansk teknikk som vi forbinder med søte små, gjerne dyrefigurer med små kropper og litt overdimensjonert hode. Men det kan også være matretter som kaker, sushibiter grønnsaker og andre figurer. Ofte er figurene heklet, men du kan også finne strikkede amigurumier. Sjekk ut disse kontoene på instagram @amigurumei (japansk med utrolig mange søte figurer) @handmadelenon (argentinsk – også på ravelry) @amugurumipatterns Eller søk med taggen #amigurumi og bli inspirert. Kom på kurs så lærer du å hekle amigurumi du også.

Tilpasse strikkeoppskrift

Dette er kurset for deg som liker å strikke på egen hånd. Nå lærer du hvordan du kan tilpasse et strikkemønster til deg. Hva strikkefastheten betyr for at plagget skal sitte godt, hva skjer når du bruker tynnere eller tykkere garn men ikke endrer på oppskrifta. Kom og lær tilpassing av strikkeoppskrift.

Brioche

Det mangler ikke på inspirasjonsbilder på instagram for brioche. Både når det gjelder den franske briochebollen som kan nytes til en kopp kaffe og er strikketøy i brioche. Ja, det er både en bolle og en strikketeknikk. Her lærer du strikketeknikken. To fagrer til og med. Sjekk ut kontoen til @nancymarchantbrioche (nederlandsk strikkedesigner) eller søk med taggen #briocheknitting. Kom og lær deg denne kule teknikken som egner seg til både små og store briocheplagg.

Dobbelstrikk

Kan du ikke dette er det verdt å ta en titt på teknikken. Sjekk ut disse instagramsøkene og bli inspirert til å lære denne tosidige strikketeknikken. Søk med tagger #doubleknitting #dobbelstrikk og la deg inspirere.

Maskemarkører

Maskemarkører er små og nyttig, men så mye søtere og hyggeligere å bruke når de ikke er kjøpt ferdige i kjedelig plast, men noe du selv har laget. Søker du på disse taggene #stitchmarkers #maskemarkør finner du masse fine maskemarkører til ispirasjon. Kom på kurs og lag dine egne til eget bruk eller kanskje til en strikkevenn eller venninne.

Magic Loop

Etter dette kurset trenger du aldri mer dra fram strømpepinnene, men kan strikke alt på rundpinne. Det mest geniale er nok at du kan strikke to ermer samtidig på samme pinne, eller selvfølgelig to sokker på samme pinne samtidig. Ja egentlig kan du strikke to par sokker på samme pinne samtidig. Inspirasjonstagger: #magicloop #magicloopknitting. kom og lær.

Farging med syrefarger

Det er Laila fra @varbitt som skal ha dette kurset. For mer inspirasjon kan du sjekke ut @garnsurr som også farger mye flott garn. Eller prøv deg med taggene #håndfargetgarn #handdyedyarn #aciddyedyarn #syrefargetgarn Her finner du mange fargeeksplosjoner og mye inspirasjon.

Tveband

Masse nydelig inspirasjon med taggene #tveband #tviband #tvebandsstrikking. Ser du nøye etter finner du også pulsvarmerne du får lære å strikke på kurset.