Nå lekker vi som en sil - høydepunkter fra festivalprogrammet

13. september 2019

Nå nærmer det seg virkelig. Det trykte programmet er forsinka, men nå presenterer vi litt om innholdet med noen navn til dere. Vi vet at dere har venta på programmet.

Vi har oppvarming til strikkefestival med myk start mandag. Ettermiddagstreff med strikk hele uka igjennom, men også formiddagstreff med strikk noen av dagene. Det vil være mulig å titte på utstillingene som kommer opp i løpet av uka, der vi fyller veggene i bodene med utstillinger av strikkede små og store plagg som skal være en fryd for øyet, men dessverre ikke er til salgs.

Barn og unge har sitt eget program, som er gratis å delta på. I år står fingerstrikk på programmet, men det blir også mulig å prøve seg på strikking med pinner. Barneprogram både lørdag og søndag.

Onsdag åpner årets utstilling med bidrag til Designkonkurransen. Er du forberedt, - har du noe du skal levere inn til designkonkurransen? Husk at du også må levere med mønster/oppskrift som må være så ferdigstilt at det er trykkeklart. Mer informasjon om dette finner du i en egen artikkel her på nettsiden vår. Kulturnatta i Tromsø havnet i år på samme dag som Strikk og Quiz på fredag 11. oktober, og dette arrangementet på strikkefestivalen er sammen med Veita blitt en del av Kulturnatta. Spennende! Vi har strikking, Quiz med premiering og musikalsk underholdning på programmet. I tillegg til at vi hygger oss med en matbit og strikketøy noen kveldstimer.

Foredragsholderne våre er i år blant annet Hillesvåg Ullvarefabrikk, Værbitt garn, Birger Berge, Merete Norheim Myrdal, @hawregyth, @strikktilbabyen og enda flere. Foredragsholderne har også fått egne stands i år der de selger produktene sine som bøker, mønster og garn.

Kursholderne står klare til å lære fra seg Dobbelstrikk, Tveband, Strikke med perler, Farge garn, Brioche (patent), Amigurumi, Lage maskemarkører, Magic Loop, og enda mer. Det kommer mere informasjon om de ulike kursene og lenke til påmelding på programsida snart.

@johnsenknits kommer også i år for å videocaste fra festivalen.

I tillegg vil det være demonstrasjoner av ulike strikketeknikker rundt om på festivalområdet.

Sett av helga - hjertelig velkommen!