Om festivalen

Vi holder på temaet Nordnorsk stikkelykke i festivalprogrammet i år også. Strikkelykke kan romme så mye spennende. Hva er strikkelykke for deg? Er det lykken over å gi? Lykken ved å skape? Lære noe nytt? Lage et nytt design? Kjøpe garn til den nye strikkegenseren? Bruke opp restegarn? Avslutte en ufo som har ligget der i evigheter? Stoppe favorittsokkene? Teststrikke en modell? Delta på strikkefestival? Strikke til mini eller kjæresten?

Vi håper at årets festival, for 9ende år på rad, vil gi påfyll av masse strikkeglede og inspirasjon. Vi har et rikholdig program med designkonkurranse, foredrag og workshops, innenfor flere felt. Barne- og ungdomsaktiviteter er det begge dager. Vi fyller lokalet med små arbeidsstasjoner der du kan se demonstrasjoner på diverse teknikker. Vær oppmerksom på at mye av påmeldinger til workshops med mer skjer via hoopla.no. Lenke til påmeldinger finner du her på nettsida vår.

Du finner festivalen på Veita plan 3, en perle i hjertet av sentrum som vi gleder oss til å fylle med strikkelykke enda en gang. Her vil du kunne vandre mellom boder fulle av utstillinger og aktiviteter.

Hjertelig velkommen til årets strikkefestival!

Vi arrangerer en ideell festival og bestreber å arrangere gratis foredrag og kurs med lav pris slik at alle skal ha mulighet til å delta. Vi vil rette en stor takk til våre bidragsytere, som gjør det mulig for oss å gjennomføre festivalen. Stor takk til alle frivillige, Stiftelsen til fremme av husflidssaken i Troms, Fylkeshusflidslaget og husflidskonsulenten i Troms. Vi gleder oss til å se deg på festival. Hilsen fra arrangementskomitéen, på vegne av Tromsø og Kvaløysletta husflidslag og Norsk Flid Husfliden Tromsø.