På festivalen

Plan 3 på Veita gir oss fantastiske muligheter. Det vil være bokser fylt av strikkeinspirasjon, småkurs, festivalbutikk, barneaktiviteter, designkonkurranse mm.

Handle på festivalen

  • Norsk Flid Husfliden stiller som vanlig med festivalshop (lørdag og søndag) slik de har gjort tidligere år. Så her vil det være muligheter til å handle det du trenger til workshopene pluss litt annet strikkegodteri. De tar kort!
  • Foredragsholderne våre Hillesvåg Ullvarefabrikk, Værbitt garn, Birger Berge, Merete Norheim, @hawregyth og @strikktilbabyen har med sine ting for salg, eksempelvis bøker, mønster, håndfarget garn mm.

Yarn swap

Vi oppfordrer alle til å varme opp til festival med å pakke klar garn du ikke lengere trenger eller kanskje har for mye av. I år lager vi garnbyttestasjon. Du har kanskje vært med på “Yarn swap” på Ravelry eller i en facebookgruppe? Da vet du at det går ut på å bytte bort garn fra garnlageret ditt med garn fra noen andres garnlager.

Garnet du ønsker å bytte kan være hele hesper eller nøster men også en samling restegarn av samme garnsort. Sjekk hva du har på lur, og kanskje du kan gjøre et godt bytte med noen.

Eneste regel: 50g mot 50g, 100g mot 100g osv. Du kan altså bytte til deg samme mengde garn i vekt som du leverer inn.

Designkonkurranse

La den nordnorske strikkelykken inspirere deg! Vi utlyser konkurranse for de kreative designerspirer. Vi lager en flott utstilling av bidragene under festivalen, som vil bli juryert av både fagjury og folkejury. Les mer HER.

Header image