På festivalen

Plan 3 på Veita gir oss fantasiske muligheter. Det vil være bokser fylt av strikkeinspirasjon, småkurs, festivalbutikk, barneaktiviterter, designkonkurranse mm.

Handle på festivalen

  • Norsk Flid Husfliden stiller som vanlig med festivalshop (lørdag og søndag) slik de har gjort tidligere år. Så her vil det være muligheter til å handle det du trenger til workshopene pluss litt annet strikkegodteri. De tar kort!
  • Norges husflidslag har også en liten stand med informasjon og mulighet til å melde seg inn, og kanskje handle noen av produktene deres. Mulig at det kan være greit å ha med litt kontanter om noe skulle friste!
  • Bokhuset Libris utstiller høstens strikkelitteratur, slik at du kan se og kjøpe årets strikkebøker.

Bokbyttestasjon

Vi oppfordrer alle til å varme opp til festival med å pakke klar strikkebøker du ikke lengere trenger eller kanskje har flere av. Disse leveres inn på lørdagen på festivalen. Det blir egen bokbyttestasjon (lørdag og søndag). Kanskje du gjør et kupp og finner den perfekte boka!

Obs: om du ikke vil bytte bort boka di, men bare donere bort boka til festivalen, så er det absolutt mulig. Søndag vil de bøkene som er til overs selges for en rimelig penge til de som ønsker å kjøpe.

Designkonkurranse

La den nordnorske strikkelykken inspirere deg! Vi utlyser konkurranse for de kreative designerspirer. Vi lager en flott utstilling av bidragene under festivalen, som vil bli juryert av både fagjury og folkejury. Les mer HER.

Header image